Transport mobila Bucuresti

mutari Mobila rapid si simplu la un pret excelent

Deoarece mobilitatea crescuta a populatiei a devenit din ce in ce mai crescuta, o data cu acest lucru a crescut si nevoia de a accesa servicii precum cele de mutari in scopul relocarii intr-o locatie care sa ofere mai multe avantaje precum apropierea de natura, job-ul la o distanta mai mica, scolile si gradinitele mai apropiate de casa, oportunitatea de a explora viata intr-o locatie noua, etc.

De asemenea, relocarea este un pas important si in dezvoltarea unei companii deoarece se pot explora noi oportunitati, poate exista un sediu mai mare, pot sa se creeze noi locuri de munca, etc. Indiferent daca este vorba despre relocare sau mutare intr-o zona noua, colaborarea cu o firma de incredere asa cum este CDM Relocation este esentiala.
In randurile urmatoare iti vom prezenta toate motivele pentru care merita sa alegi sa colaborezi cu o firma de incredere care iti poate garanta ca serviciile sunt realizate la timp, astfel incat sa nu intervina asupra planurilor tale. Suntem aici pentru tine si ne asiguram ca fiecare etapa a mutarii se realizeaza in cele mai bune conditii cu ajutorul profesionistilor nostri.

Cum poti sa fii ajutat?

CDM Relocation ofera pentru clientii sai o serie de servicii gandite astfel incat sa beneficiarul acestora sa gaseasca intr-un singur loc tot ceea ce are nevoie pentru a-si indeplini scopul final. Iata care sunt cele mai importante servicii pe care le punem la dispozitia clientilor nostri:

Viza si servicii de imigrare

Cu o vasta experienta in domeniu si cu specialisti foarte bine pregatiti, clientii care doresc sa beneficieze de aceste servicii pot sa beneficieze de consultanta, suport si indeplinirea formalitatilor necesare de la inceput pana la final. Clientii care doresc sa beneficieze de aceste servicii pot sa se bazeze pe profesionalismul si experienta echipei.

Relocari birouri si corporate

Incepand de la notificarea angajatilor pana la mutarea efectiva in noua cladire, echipa CDM Relocation ofera suportul necesar astfel incat sa nu se strecoare nici o greseala in timpul relocarii. Acest serviciu economiseste timp si efort iar relocarea se realizeaza in cele mai optime conditii.

Mutari locale si internationale

Pe intreg parcursul mutarii locale si internationale se realizeaza o planificare optima astfel incat pasii in acest sens sa se petreaca fara nici o problema. Compania este specializata pe acest segment de mutari locale si internationale, astfel incat intreg procesul sa se desfasoare cat mai fluent, fara a avea griji.

Destination Management

Fiecare aspect trebuie organizat prin intermediul procedurilor logistice personalizate si unice pentru fiecare client in parte. Procesele sunt abordate prin actiuni cercetate si planificate atent pe intreg parcursul serviciilor oferite.

Transfer auto

Putem gestiona transferul autovehiculului intr-o destinatie diferita daca este necesar si oferim servicii de consultanta pentru toate procesele implicate. De asemenea, oferim servicii de consultanta personalizate pe necesitatile clientilor nostri. Detinem o flota de autovehicule echipate corespunzator pentru facilitarea mutarii bunurilor dintr-o locatie in alta si ne asiguram permanent ca sunt indeplinite toate cerintele clientilor nostri.

De ce sa alegi serviciile CDM Relocation?

Colaborarea cu o firma de incredere este esentiala mai ales atunci cand vine vorba despre transport mobila, relocare si alte servicii incluse in portofoliul nostru. Experienta personalului si implicarea pe tot parcursul oferirii serviciilor este la fel de importanta pentru a putea asigura calitatea. Iata ce putem sa iti oferim in momentul in care alegi serviciile noastre:

Planificarea si organizarea unei mutari sau relocari necesita foarte mult timp iar atunci cand este realizat pe cont propriu este foarte simplu sa se omita cele mai importante aspecte. Tocmai acesta este si motivul pentru care este necesar sa colaborezi cu profesionisti care pot sa ridice acest stres de pe umerii tai si la final sa nu te coste mai mult timp decat ti-ai fi dorit sa investesti in acest pas atat de important pentru tine.

Cel mai simplu mod prin care poti sa afli cele mai importante informatii despre serviciile care te intereseaza este sa ne contactezi iar specialistii nostri vor realiza o evaluare si iti vor pune la dispozitie serviciile de consultanta prin care vei putea afla toate detaliile necesare pentru a planifica mutarea sau relocarea cat mai eficient.

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii adaptate nevoilor clientilor nostri si sa ne asiguram ca fiecare etapa a mutarii sau relocarii este indeplinita cu succes. Astfel, clientii care ne aleg beneficiaza de:

Cei care ne-au ales, au beneficiat deja de toate aceste avantaje si au reusit sa isi mute bunurile in noua locatie in timp util si in conditiile prevazute in aceste cateva randuri. Suntem profesionisti si de-a lungul timpului nu am intampinat situatii neprevazute pe care sa nu le putem rezolva. De asemenea, personalul nostru este instruit in permanenta si cunoaste toate procedurile prin care toate lucrurile sa fie gestionate corespunzator.

Daca ai nevoie de servicii de relocare
apeleaza la CDM Relocation

Esti in cautarea unei firme de mutari mobila? Doresti sa muti sediul firmei intr-o noua locatie mai accesibila pentru clientii si angajatii tai? Indiferent de motivele pentru care ai nevoie de astfel de servicii, colaborarea cu CDM Relocation poate sa se dovedeasca a fi cea mai buna alegere. De ce? Pentru ca mutarea efectiva necesita o planificare atenta si este nevoie de o echipa intreaga pentru a eficientiza intreg procesul, prin intermediul acestor servicii vei putea rezolva orice situatie nou aparuta.

Mobilierul si cutiile cu lucrurile tale importante vor ajunge in siguranta la destinatie, in conditii optime, astfel incat sa ai garantia ca in noua locatie au fost mutate toate eficient. Echipa de mutari si relocare este instruita in permanenta si sunt oameni cu experienta in domeniu care raspund prompt si rapid la nevoile clientilor. CDM Relocation ofera preturi corecte si nu exista taxe ascunse sau costuri ulterioare pentru serviciile contractate. De asemenea, totul se regaseste in contractul de prestari servicii, un contract transparent si cu serviciile enumerate clar.
Nu va fi nevoie sa apelezi la familie, prieteni sau cunostinte pentru a putea sa muti in mod eficient lucrurile importante pentru tine. Apeland la CDM Relocation vei avea intotdeauna garantia lucrului bine facut si vei putea sa eviti toate neplacerile asociate cu mutarea mobilierului si a obiectelor masive. Toate bunurile tale sunt impachetate atent si transportate cu autoutilitare echipate corespunzator acestui scop. Totodata, prin intermediul CDM Relocation nu va mai fi nevoie sa chemi prietenii sau vecinii sa te ajute ci doar sa ii inviti la petrecerea de casa noua pe care urmeaza sa o dai dupa ce totul a fost aranjat la locul lui.
Totodata, prin intermediul CDM Relocation nu va mai fi nevoie sa chemi prietenii sau vecinii sa te ajute ci doar sa ii inviti la petrecerea de casa noua pe care urmeaza sa o dai dupa ce totul a fost aranjat la locul lui.

CDM Relocation partenerul tau de incredere pentru
mutari fara stres

Pentru ca stim cat de dificil este sa faci totul cu ajutorul familiei si prietenilor, ridicam de pe umerii tai responsabilitatea mutarii. Planificam, organizam, mutam sau relocam in functie de nevoi toate bunurile tale si ne asiguram ca au fost indeplinite cu succes toate cerintele pentru o astfel de misiune. O mutare necorespunzatoare poate duce la multe neplaceri, in special la necesitatea de a inlocui bunurile deteriorate. Echipa de specialisti de la CDM Relocation poate sa contribuie la o mutare cat mai facila si la indemana.
Inca din momentul in care piesele de mobilier sunt manipulate, transportate si descarcate la destinatie, sunt protejate impotriva deteriorarii iar echipa detine experienta necesara pentru a evita si previziona cu succes toate situatiile care ar putea aparea in timpul procesului de mutare.
Pentru fiecare client se elaboreaza o solutie personalizata, astfel incat fiecare situatie sa poata fi analizata si sa se ofere solutii concrete. De exemplu, imobilul vechi ar putea sa nu aiba un lift care sa fie util pentru transportarea cutiilor cu obiectele clientului, caz in care totul trebuie sa se transporte pe scari.
Sunt multe situatii care pot sa complice o mutare sau o relocare si, daca lasi toata aceasta misiune pe seama specialistilor atunci sunt sanse minime ca aceste neplaceri sa se produca. O firma de mutari detine toate mijloacele necesare prin care se pot muta in cele mai bune conditii bunurile clientilor dintr-o locatie in alta: materiale pentru impachetare, autovehicule performante, incapatoare si echipate corespunzator pentru mutari dar si o echipa specializata care sa gestioneze eficient toate aceste lucruri.
Pentru noi este foarte important ca toti clientii sa beneficieze de servicii corecte, transparente si in cele mai optime conditii. Tocmai de aceea ne instruim personalul sa ofere cele mai bune servicii.

Transport cu autoutilitare moderne si bine intretinute

Avantajul de a apela la o firma specializata in mutari si relocari este aceea ca detine autoutilitare in numar suficient, astfel incat nevoile clientului sa fie indeplinite cat mai bine. In momentul in care apelezi la ajutorul prietenilor, familiei, colegilor de munca sau angajatilor pentru a te muta in casa noua, nimeni nu are tragerea de inima sa isi iroseasca timpul liber pentru a cara mobilierul masiv. Cu ajutorul unei firme de mutari ai la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ca mutarea sa se realizeze fara nici o grija.
O firma de mutari detine autovehicule de diferite dimensiuni cu ajutorul carora mutarea sa se realizeze in cele mai bune conditii. Autovehiculele sunt intretinute corespunzator, sunt asigurate si sunt disponibile pentru a fi utilizate imediat, fara sa fie necesar sa astepti prea mult pentru a putea beneficia de serviciile profesioniste de mutari.

Comunicam deschis, planificam si oferim
cele mai bune servicii de pe piata

  • Pentru ca mutarea sau relocarea sa se realizeze eficient si in timp util, astfel incat organizarea activitatii clientilor sa se realizeze conform unui plan stabilit anterior, comunicarea se realizeaza in toate etapele.

Comunicare

Ne place sa comunicam deschis inca de la inceput si sa oferim transparenta pentru toate serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Ascultam cu atentie cerintele tale pentru a putea construi o oferta personalizata mulata pe necesitatile tale si care sa fie compatibila cu dorintele tale in ceea ce priveste mutarea.

Planificare

Planificam fiecare etapa a mutarii si relocarii, astfel incat sa ne asiguram ca sunt indeplinite toate cerintele si ca bunurile tale ajung in siguranta in locatia noua.

Informare

Iti vom comunica toate informatiile necesare despre serviciile de interes si iti vom pune la dispozitie solutii personalizate astfel incat sa poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Te ajutam cu implementarea strategiei potrivite si iti oferim sfaturi cu privire la cele mai optime modalitati prin care poti sa organizezi urmatoarele etape de dupa mutare.

mutari mobila Bucuresti
Vrem ca tu sa fii cat mai bine informat si sa beneficiezi de cele mai bune servicii. Ne dorim sa devenim partenerul tau de incredere si sa iti oferim cele mai bune servicii de mutari si relocari. Iti punem la dispozitie intreaga noastra experienta, profesionalismul si seriozitatea care ne recomanda, astfel incat mutarea sa se realizeze in cee mai bune conditii si fara nici o grija.
Singura grija pe care o vei avea atunci cand apelezi la CDM Relocation este sa te gandesti la petrecerea de casa noua pe care urmeaza sa o dai in momentul in care totul este aranjat si pregatit sa primeasca oameni. Cu o experienta vasta in domeniu si un portofoliu vast de clienti multumiti iti putem garanta cele mai bune servicii de pe piata de profil. Prin colaborarea cu CDM Relocation vei beneficia de toate avantajele unor servicii executate corect, la timp si in conformitate cu planurile tale.
  • Pentru ca stim cat de esential este timpul pentru tine ne asiguram ca munca noastra nu se prelungeste mai mult decat este necesar.

Intrebari frecvente

Deoarece fiecare serviciu are propriile sale particularitati nu se poate oferi o lista de preturi care sa poata fi consultata. Tocmai de aceea este nevoie sa se contacteze firma pentru a face o analiza a nevoilor pe care le au clientii si pe baza acestora sa se ofere un pret cat mai corect. Pentru a putea face o evaluare cat mai corecta si transparenta este necesar sa se furnizeze toate informatiile solicitate de consultantii CDM Relocation. Dupa furnizarea tuturor informatiilor necesare, se va face o analiza si se va oferi pretul final al serviciilor. Acest pret se va regasi si in contractul de prestari servicii fara sa existe si alte costuri ascunse.

Pentru ca afacerile internationale sunt in plina expansiune, o data cu acestea cresc si oportunitatile pentru a avea cariera dorita, angajatii necesari dezvoltarii firmei, etc., iar prin intermediul serviciilor CDM Relocation vei putea sa iti extinzi granitele si sa profiti de toate oportunitatile oferite de piata internationala.    

            Serviciile noastre de imigrare, relocare,transport mobila,mutari nationale si internationale, au fost create astfel incat suportul acordat in indeplinirea pasilor necesari sa fie de la inceput pana la final, Atunci cand un client apeleaza la serviciile CDM Relocation poate avea garantia ca va cunoate din timp toate informatiile necesare si lucrurile vor decurge fluent in directia cea buna.

Indiferent daca vorbim despre relocare sau despre oricare alt serviciu din portofoliul CDM Relocation, este important ca suportul sa se acorde pentru toate aspectele pe care le presupune serviciul respectiv. Este destul de dificil de urmarit procesul in momentul in care mai multi profesionisti se ocupa de cate un pas si totodata este dificil de dat un verdict despre succesul serviciului accesat. Avand la dispozitie instrumentele si profesionistii care sa iti ofere suport si ajutor in fiecare dintre etapele pe care le presupune un anumit serviciu, succesul este mai usor de obtinut.

Relocarea persoanelor fizice si juridice, indiferent daca vorbim despre imigrare sau mutari nationale si internationale are nevoie de o planificare minutioasa care sa prevada toate procedurile necesare a fi realizate si sa se gestioneze fiecare etapa astfel incat relocarea sa se realizeze in cele mai optime conditii. Serviciile CDM Relocation vin la pachet cu sesiuni de consultanta complete sau personalizate in functie de nevoile fiecarui client in parte.

Compania este specializata pe servicii de mutari firme national si international, lucrand cu clienti corporate din diverse domenii de activitate. Membrii echipei sunt foarte bine instruiti si au experienta in gestionarea proceselor de mutari, astfel incat bunurile clientilor sa fie transportate in siguranta deplina. Indiferent daca este vorba despre obiecte de arta, mobilier sau lucruri fragile, personalul poate sa ofere siguranta in timpul transportului.

× How can we help you?