Servicii de Relocari Corporate

Oferim o gamă largă de servicii

Servicii pentru dobandirea documentelor legale pentru a lucra și a trăi în România

Mutari firme si birouri

Relocarea unei firme poate fi o adevărată provocare pentru companie. De la furnizarea anunțului către angajați, până la mutarea efectivă din vechea clădire, chiar și cea mai mică greșeală poate aduce consecințe de neconceput.

Din fericire pentru dumneavoastră, compania noastră este specializată atât în mutari birouri cat si relocari de firme și vă poate economisi mult timp și efort.
În timp ce avem grijă de fiecare aspect legat de relocarea activelor dvs., vă puteți concentra pe gestionarea și continuarea activităților dvs. de zi cu zi.

Servicii integrate

Oferim servicii complete de relocare de birouri și companii în București și România și suntem mândri de portofoliul extins de companii pe care le-am ajutat să se mute din străinătate.

Disponibilitate

Când discutăm B2B, filozofia noastră este destul de simplă: tot ce trebuie să faceți este să ne sunați, daca aveti in vedere o relocare, si noi vom planifica totul pentru dumneavoastră.

Abordare personalizata

După ce avem un acord, ne vom ocupa de fiecare etapă, de la manipulare la transport și chiar depozitare, dacă este necesar. La urma urmei, înțelegem că pentru fiecare proprietar de afaceri sau CEO, timpul înseamnă bani.

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI

În primul rând, apreciem feedback-ul și suntem astăzi aici, deoarece am ascultat întotdeauna ce au spus clienții noștri. Pentru noi, fiecare relocare la birou se încheie numai atunci când clientul este pe deplin mulțumit.
Iată două dintre motivele pentru care clienții noștri ne aleg:

Time management

Eficiența timpului este foarte importantă pentru noi și suntem mândri de faptul că nu am ratat niciodată un termen.
Suntem sinceri cu privire la intervalul de timp în care vom procesa solicitarea dvs. și, în același timp, nu vom sacrifica niciodată calitatea pentru timp.

Calitate controlata

Investim atât în noi tehnologii, cât și în formarea personalului nostru pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile. Vă putem garanta că vă putem îndeplini și chiar depăși așteptările.

Gestionare relocari corporate

Studierea, pentru un început nou, a zonei europene este un proces anevois. Bazat pe studii recente, România este una dintre cele mai atractive 10 țări europene pentru investiții străine.În acest scop, suntem aici pentru a vă oferi servicii necesare și specializate pentru a vă asigura că tranziția dvs. este fără griji.

× How can we help you?