Recomandari pentru mutarea pieselor grele de mobilier

Dulapuri, piane, seifuri, paturi, comode si alte piese de mobilier voluminoase necesita un efort considerabil pentru a fi mutate. Tocmai de aceea este important sa te decizi inainte de a efectua mutarea propriu – zisa, care sunt piesele de mobilier necesare pentru noua casa si care sunt piesele de care te poti debarasa. De asemenea, trebuie sa iei in calcul spatiul disponibil in noua casa. Daca este o locuinta mai mica atunci unele piese de mobilier vor trebui depozitate si trebuie sa te gandesti si la acest aspect, astfel incat in ziua mutarii doar corpurile de mobila de care ai nevoie in noua locatie sa fie transportate.

Iti vom oferi cateva ponturi pentru a putea sa usurezi intreg procesul de mutarea mobilei si sa folosesti timpul cat mai bine.

Impacheteaza obiectele grele inainte de mutare

Daca ai vitrine sau mobilier din sticla atunci este important sa le impachetezi astfel incat atunci cand sunt manipulate sa nu se sparga. Inainte de mutarea propriu-zisa trebuie sa golesti tot continutul din interiorul corpurilor de mobilier pentru a usura transportul acestora. In plus, nu ti-ai dori ca tot continutul sa fie varsat pe scari sau sa fie necesar sa faci echipa de mutari sa astepte doar pentru ca trebuie sa golesti totul. Echipa de mutari te va pune sa faci acest lucru daca nu sunt golite.

Mutarea unui pian sau a unei pianine

Pianinele au o greutate relativ mica de pana in 150 kg insa, daca este vorba despre un pian de dimensiuni generoase atunci este nevoie sa acorzi atentie si la modul in care acesta este mutat. Este un efort in echipa si nu va putea fi mutat de doi trei oameni. Dupa stabilirea strategiei de mutare a pianului acesta trebuie impachetat in paturi speciale pentru a-l proteja impotriva zgarieturilor si deteriorarii.

In momentul in care stabilesti detaliile cu echipa de mutari mentioneaza si de pian pentru ca ei sa se poata pregati corespunzator.

Mutarea plasmelor si televizoarelor LCD de dimensiuni mari .

Cel mai indicat este ca mutarea acestora sa se faca utilizand cutia originala. Daca nu o mai ai atunci poti sa folosesti ambalaje din carton pentru a proteja colturile iar echipa de mutari va impacheta si manipula electronicele mari cu grija si conform procedurilor de transport pe care le au.

Este bine ca un obiect greu sa fie transportat cu ajutorul unor chingi de echipa de mutari. Pana cand echipa ajunge acasa la tine iti recomandam sa nu incerci sa muti totul pe cont propriu deoarece exista riscul unor accidente. Echipa de mutari mobilier stie cum sa gestioneze fiecare tip de corp de mobilier si sa le transporte in siguranta de la vechea locuinta pana la cea noua. Este important sa oferi cat mai multe detalii despre mutare inca din momentul in care discuti cu reprezentantii companiei de mutari pentru ca ei sa se poata pregati corespunzator.

Cunoscand aceste cateva detalii va fi mai simplu sa se gestioneze mai ales corpurile de mobilier masive care necesita timp si idei bune pentru a fi mutate cat mai eficient.

× How can we help you?