Probleme care pot aparea la mutarea mobilei

Unele mutari pot sa fie o adevarata problema datorita faptului ca unii oameni insista sa faca totul pe cont propriu cu ajutorul unor prieteni sau al membrilor familiei. Nu apeleaza la o firma specializata in mutari pentru ca se gandesc ca in acest mod economisesc niste bani. Insa, in realitate, banii economisiti sunt cheltuiti de multe ori pe inlocuirea lucrurilor deteriorate sau chiar pierdute in timpul mutarii.

Autovehiculele personale nu sunt concepute pentru a transporta obiecte voluminoase si, la final, mutarea se va dovedi a fi obositoare si consumatoare de timp. De asemenea, se va ajunge usor la concluzia ca toate maruntisurile au costat chiar mai mult decat s-ar fi investit in serviciile unei firme profesioniste.

Dar acestea nu sunt singurele probleme care pot aparea in timpul mutarii pe cont propriu, asadar, vom vorbi despre acestea, astfel incat sa se poata face propria analiza si sa vezi de ce merita mai mult sa colaborezi cu o firma care se poate ocupa de mutarea mobiliei eficient si rapid.

Probleme care pot aparea in timpul mutarii

Cu o firma de mutari exista garantia ca toate lucrurile sunt transportate in siguranta la noua locatie iar detaliile sunt discutate in prealabil. Discutia verbala se materializeaza intr-un contract de prestari servicii si intreaga operatiune va mai lipsita de stres. Desi prietenii si familia sunt bine intentionati sa te ajute cu mutarea, aceasta decizie poate sa vina la pachet cu multe neplaceri precum renuntarea in ultimul moment sa iti ofere ajutorul, deteriorarea unor obiecte, necesitatea de a inchiria o masina mai mare, un prieten va pleca mai repede atunci cand va constata ca ti-a spart vaza antica, altcineva se va codi in momentul in care va trebui sa cari cateva etaje frigiderul voluminos, etc. Toate aceste situatii vor putea fi evitate cu ajutorul unei firme specializate care cunoaste aceste situatii neprevazute si le poate evita prin impachetarea corespunzatoare a obiectelor tale personale.

O firma specializata care se va ocupa de mutarea mobilei se va ocupa de planificarea, organizarea si realizarea mutarii astfel incat intreaga operatiune sa fie lipsita de stres. Echipa de mutari se va ocupa de toate aspectele inclusiv de impachetarea obiectelor fragile.

Pe cont propriu te poate costa mai mult sa te muti .

Pe cont propriu, va trebui sa achizitionezi saci, role de folie stretch si bubble, cutii de carton, scotch, sa inchiriezi o masina mai mare cu ajutorul careia sa muti obiectele voluminoase, sa cinstesti cu ceva oamenii care te ajuta, sa te pregatesti pentru un proces lung si obositor, etc. Toate acestea costa si daca vei pune fiecare cheltuiala marunta pe o lista atunci ajungi la concluzia ca ai fi iesit mai ieftin cu o firma de mutari mobila si ca ar fi fost mai mic stresul.

Acum, decizia finala este la latitudinea ta insa, este mult mai bine sa lasi totul pe mana unor profesionisti decat sa incerci sa faci totul pe cont propriu. Nimeni nu este entuziasmat sa isi piarda weekend-ul doar pentru a te ajuta sa muti in special mobilierul de dimensiuni generoase si foarte grele. Atunci cand contezi pe o firma de mutari poti sa ai certitudinea ca mutarea se va realiza in cele mai bune conditii si nici un obiect nu se va deteriora.

× How can we help you?