Ponturi pentru o mutare eficienta de care ai nevoie

Stii foarte bine ca atunci cand vine vorba despre mutarea intr-o casa noua este esential sa te organizezi cat mai bine. Chiar daca apelezi la o firma specializata care se va ocupa de transportul mobilei si al bunurilor tale, tot va trebui sa te pregatesti, astfel incat sa poti muta in locuinta noua tot ceea ce este esential.

Sunt foarte multe metode prin care poti sa faci mutarea mai usoara si sa te asiguri ca totul se desfasoara asa cum ai planificat. Atunci cand te muti cu siguranta iti iei cateva zile libere insa nu ai intotdeauna luxul de a prelungi acel mini concediu doar pentru a putea muta totul datorita intarzierilor care au aparut in program.

Atunci cand colaborezi cu o firma de incredere este foarte usor sa organizezi totul deorece te poti baza ca echipa ajunge la timp si fiecare cutie si piesa de mobilier ajunge in siguranta la destinatie. Insa, inainte de a muta totul in noua locuinta este esential sa faci cateva pregatiri pe cont propriu care vor usura intreg procesul. Iata cum te poti organiza si sa cunosti fiecare aspect care trebuie indeplinit in ordinea in care vei avea nevoie sa le utilizezi la noua locatie:

Creeaza o lista cu toate bunurile

O lista este utila deoarece te va ajuta sa tii evidenta tuturor lucrurilor si sa te asiguri ca toate sunt incarcate si transportate catre noua ta locuinta. De exemplu, poti sa iti creezi un sistem de numerotare sau o legenda care sa iti indice care este mobilierul din fiecare camera. Acest lucru te va ajuta foarte mult, chiar daca acum cand citesti aceste randuri ti se pare a fi un lucru de facut in plus.

Achizitioneaza materialele necesare

Daca firma de transport mobila Bucuresti nu asigura si servicii de impachetat atunci trebuie sa mergi la cel mai apropiat magazin de bricolaj de unde sa cumperi cutii, saci, hartie de impachetat, folie stretch, folie bubble etc. Te sfatuim sa achizitionezi o cantitate mai mare deoarece poate sa se intample sa nu fie de ajuns cat ai estimat ca vei avea nevoie.

In special pentru lucrurile fragile vei folosi mai multe materiale de impachetat pentru a le putea proteja indiferent de modul in care sunt manipulate.

Pastreaza bunurile cat mai organizate cu putinta

Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa impachetezi toate bunurile si sa le lasi in camera de care apartin. Astfel, vei putea sa verifici mult mai usor daca nu a fost uitat ceva. De asemenea, vei sti deja ca, de exemplu, in primul camion sunt lucrurile pentru bucatarie si sufragerie iar in al doilea cele din dormitoare si bai.

Obiectele mici este bine sa le impachetezi separat si sa le etichetezi corespunzator iar cutiile care contin lucruri de care ai nevoie imediat ce ai pasit in casa noua sa le marchezi altfel pentru a le putea identifica mai usor.

Acestea sunt cateva sfaturi care iti vor fi de folos si vei putea organiza mutarea mult mai usor.


× How can we help you?