Despre Noi

Bine ati venit la CDM Relocation Services

Cine suntem

Dispunem de personal cu experiență și echipamente la standard de înaltă calitate, care ne permit să oferim servicii premium capabile sa îndeplineasca cele mai dificile proceduri. Acest lucru ne face printre cei mai buni furnizori de asistență pe care îi puteți găsi.

Misiunea Noastra

În ceea ce privește extinderea din ce în ce mai mare a afacerilor și serviciilor la nivel mondial, orice organizație trebuie să fie cu un pas înaintea pieței; aceasta perspectiva necesită relocare și ajutor în acest sens.
Pentru a atinge obiectivele de companie, serviciile de relocare trebuie să fie adaptate la activitatea și procedura specifică care se desfășoară. Viziunea noastră se bazează pe principiul eficienței în tratarea activității companiei dvs., astfel încât să poată să funcționeze la un nivel maxim și să isi mentina avantajul competitiv.

Ce Facem

Când ne gândim la o relocare, ne concentrăm pe păstrarea unei proceduri cu costuri reduse, echilibrând în același timp calitatea întregului proces pentru a menține personalul și angajații satisfăcuți, astfel încât afacerea dvs. să funcționeze la eficiență maximă. Înțelegem necesitatea unor cerințe personalizate, astfel încât fiecare detaliu al procedurii să nu afecteze fluxul de lucru al programului de lucru.

De ce sa ne alegeti?

Servicii Integrate

Oferim servicii complete de relocare de birouri și companii în București și România și suntem mândri de portofoliul extins de companii pe care le-am ajutat să se mute din străinătate.

Disponibilitate

Când discutăm B2B, filozofia noastră este destul de simplă: tot ce trebuie să faceți este să ne sunați pentru a programa o mutare de birou și vom planifica totul pentru dumneavoastră.

Eficienta

Eficiența timpului este foarte importantă pentru noi și suntem mândri de faptul că nu am ratat niciodată un termen. Suntem sinceri cu privire la intervalul de timp în care vă vom procesa solicitarea dvs. și, în același timp, nu vom sacrifica niciodată calitatea pentru timp.

Abordare concierge

După ce avem un acord, ne vom ocupa de fiecare etapă, de la manipulare la transport și chiar depozitare, dacă este necesar. La urma urmei, înțelegem că pentru fiecare proprietar de afaceri sau CEO, timpul înseamnă bani.

Standard de calitate

Investim atât în noi tehnologii, cât și în formarea personalului nostru pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile. Vă putem garanta că vă putem îndeplini și chiar depăși așteptările.

Flexibilitate

Oferim o gamă largă de servicii de mutare locale și internaționale și le putem adapta nevoilor dvs. specifice.

Ce Spun Clientii:

“Am ales sa colaboram cu CDM Relocation pentru ca au fost cei mai prompti in momentul in care am solicitat mai multe oferte. Nu doar aceasta, dar si increderea pe care ne-au transmis-o, ca pot raspunde cerintelor si au experienta necesara. Ne-am dat seama ca am facut alegerea potrivita.”
S.V.
Country Manager
“Datorita obiectului de activitate, aveam nevoie de colaboratori care sa aiba resurse si expertiza pentru a efectua relocarea unor echipamente tehnologice sensibile, cu timp cat mai redus de pauza in functionare. Colaborarea noastra cu CDM Relocation ne-a multumit din acest punct de vedere.”
Alina H
Branch Manager
“Am ajuns sa colaboram cu CDM in urma unei recomandari primite de la un partener. Am fost foarte multumiti de felul in care au abordat intregul proces, cu atentie la fiecare detaliu si responsabilitate. Si pretul a fost probabil un factor in decizia de a colabora, desi nu factorul decisiv.”
Mihai P
Operations Manager

Suntem Disponibili

× How can we help you?