Firma relocari Bucuresti International

Servicii complete de relocare pentru companii si persoane fizice, in Romania

Cu ce va putem ajuta?

In contextul mobilitatii crescute a fortei de munca, orice companie are nevoie de servicii de relocare care sa tina pasul cu mediul de afaceri competitiv existent in prezent, pe piata. Aceste servicii trebuie sa fie personalizate, adaptate perfect nevoilor companiei care apeleaza la relocare.

Visa & Servicii de imigrare

La prima vedere, legislatia in materia imigrarii din Romania pare complicata si adesea inaccesibila. Misiunea noastra este sa ghidam clientii catre o experienta pozitiva, fara consum de timp, resurse umane si financiare.
Scopul nostru este de a asigura clientilor nostri cele mai bune solutii privind procesul obtinerii dreptului de sedere in Romania

Relocari de birouri & Corporate

De la notificarea angajatilor, până la mutarea efectivă din vechea clădire, chiar și cea mai mică greșeală poate aduce consecințe de neconceput.
Din fericire pentru dumneavoastră, compania noastră este specializată in relocari de companii și vă poate economisi mult timp și efort.

Mutari locale si internationale

Dacă doriți să vă mutați în România și doriți să vă bucurați de spații si echipamente începând cu ziua 1, fără să treceți printr-o agitație ce consuma timp si resurse, ați ajuns la locul potrivit. Vă vom ajuta pe parcursul procesului de relocare internațională.
Compania noastra este specializata atat in servicii de mutare locale, cat si internationale, lucrand cu clientii corporate din diverse domenii de industrie.

Destination Management

Fiecare aspect al întregului proces trebuie realizat cu proceduri logistice unice și personalizate, iar noi le oferim întotdeauna pentru fiecare client.
Procesul este abordat prin actiuni atente de cercetare și planificare, gestionând în același timp obiceiurile și particularitățile de relocare a clienților, chiar și pentru mutări internaționale.

Transfer auto

Putem gestiona transportul vehiculului într-o locație diferită, chiar dacă este necesar să fie mutat în străinătate sau în țară.
În acest sens, oferim mai multe servicii de consultanță cu pachet complet sau personalizat.

Responsabilitate și experiență

Servicii mutari birouri & corporate

Relocarea la birou poate fi o adevărată provocare pentru o companie. De la furnizarea anunțului către angajați, până la mutarea efectivă din vechea clădire, chiar și cea mai mică greșeală poate aduce consecințe de neconceput.

Din fericire pentru dumneavoastră, compania noastră este specializată atât în relocare la birou cât și în companie și vă poate economisi mult timp și efort.

Mutari Bucuresti si internationale

Pe lângă închiriere și instalare, mutarea în străinătate necesită mult efort de investit în relocarea bunurilor.

Dacă doriți să vă mutați în România și doriți să vă bucurați de spații si dotari, începând cu ziua 1, fără să treceți printr-un proces consumator de timp si resurse, ați ajuns la locul potrivit. Vă vom ajuta pe tot parcursul procesului de relocare internațională.

Mutari sedii

Mutarea într-un loc nou poate fi o experiență minunată, mai ales dacă doriți să întâlniți oameni noi și să cunoasteti culturi noi.

Cu toate acestea, procesul de relocare rezidențial poate dura mult timp și poate ridica destule provocari. Dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă ajute în acest proces, atunci ați venit la locul potrivit. Suntem o echipă de profesioniști și am ajutat până acum un portofoliu extins de clienți.
× How can we help you?