Firma relocari Bucuresti International

Servicii complete de relocare pentru companii si persoane fizice, in Romania

Cu ce va putem ajuta?

In contextul mobilitatii crescute a fortei de munca, orice companie are nevoie de servicii de relocare care sa tina pasul cu mediul de afaceri competitiv existent in prezent, pe piata. Aceste servicii trebuie sa fie personalizate, adaptate perfect nevoilor companiei care apeleaza la relocare.

Visa & Servicii de imigrare

La prima vedere, legislatia in materia imigrarii din Romania pare complicata si adesea inaccesibila. Misiunea noastra este sa ghidam clientii catre o experienta pozitiva, fara consum de timp, resurse umane si financiare.
Scopul nostru este de a asigura clientilor nostri cele mai bune solutii privind procesul obtinerii dreptului de sedere in Romania

Relocari de birouri & Corporate

De la notificarea angajatilor, până la mutarea efectivă din vechea clădire, chiar și cea mai mică greșeală poate aduce consecințe de neconceput.
Din fericire pentru dumneavoastră, compania noastră este specializată in transport mobila,relocari internationale de companii și vă poate economisi mult timp și efort.

Mutari locale si internationale

Dacă doriți să vă mutați în România și doriți să vă bucurați de spații si echipamente începând cu ziua 1, fără să treceți printr-o agitație ce consuma timp si resurse, ați ajuns la locul potrivit. Vă vom ajuta pe parcursul procesului de relocare internațională.
Compania noastra este specializata atat in servicii de mutari locale, cat si internationale, lucrand cu clientii corporate din diverse domenii de industrie.

Destination Management

Fiecare aspect al întregului proces trebuie realizat cu proceduri logistice unice și personalizate, iar noi le oferim întotdeauna pentru fiecare client.
Procesul este abordat prin actiuni atente de cercetare și planificare, gestionând în același timp obiceiurile și particularitățile de relocare a clienților, chiar și pentru mutări internaționale.

Transfer auto

Putem gestiona transportul vehiculului într-o locație diferită, chiar dacă este necesar să fie mutat în străinătate sau în țară.
În acest sens, oferim mai multe servicii de consultanță cu pachet complet sau personalizat.

Responsabilitate și experiență

Servicii mutari birouri & corporate

Relocarea la birou poate fi o adevărată provocare pentru o companie. De la furnizarea anunțului către angajați, până la mutarea efectivă din vechea clădire, chiar și cea mai mică greșeală poate aduce consecințe de neconceput.

Din fericire pentru dumneavoastră, compania noastră este specializată atât în relocare la birou cât și în companie și vă poate economisi mult timp și efort.

Mutari internationale & Locale

Pe lângă închiriere și instalare, mutarea în străinătate necesită mult efort de investit în relocarea bunurilor.

Dacă doriți să vă mutați în România și doriți să vă bucurați de spații si dotari, începând cu ziua 1, fără să treceți printr-un proces consumator de timp si resurse, ați ajuns la locul potrivit. Vă vom ajuta pe tot parcursul procesului de relocari Bucuresti si internațională.

Mutari sedii firme

Mutarea într-un loc nou poate fi o experiență minunată, mai ales dacă doriți să întâlniți oameni noi și să cunoasteti culturi noi.

Cu toate acestea, procesul de relocare rezidențial poate dura mult timp și poate ridica destule provocari. Dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă ajute în acest proces, atunci ați venit la locul potrivit. Suntem o echipă de profesioniști și am ajutat până acum un portofoliu extins de clienți.

Intrebari Frecvente

Ce tipuri de servicii puteti sa oferiti?

CDM Relocation este o companie care si-a extins aria de activitate in mai multe directii iar astfel, clientii care doresc sa acceseze mai multe tipuri de servicii gasesc totul intr-un singur loc. Serviciile care pot sa fie accesate sunt serviciile de imigrare, relocari corporate, mutari locale si internationale (mutari sedii firma, mutare birouri) si management destinatie. Fiecare dintre aceste servicii este oferit de profesionisti, fiecare avand experienta vasta in domeniul pe care il reprezinta. 

CDM Relocation este o companie care se indeparteaza de conceptul acela in care un singur om este expert in toate domeniile si iti pune la dispozitie servicii de calitate.

Care sunt preturile pentru serviciile oferite? 

Fiecare serviciu in parte implica o serie de costuri care sunt comunicate inca de la inceput pe baza solutiei personalizate realizate in conformitate cu necesitatile tale. Nu exista costuri ascunse si totul este comunicat prin intermediul contractului de prestari servicii astfel incat fiecare aspect sa fie cunoscut de client. 

Solutiile puse la dispozitie de CDM Relocation sunt elaborate astfel incat clientul sa nu mai aiba nici o grija iar preturile pentru acestea sunt realizate astfel incat sa nu existe costuri ulterioare. 

Cat timp dureaza pana cand primesc o solutie concreta? 

In functie de complexitatea cererii clientilor nostri o solutie concreta se va obtine in urma unei sedinte de consiliere in cadrul caruia se discuta despre toate aspectele privind serviciul / serviciile care doresc a fi accesate. Solicitarile pentru serviciile CDM Relocation pot sa se efectueze si prin intermediul datelor de contact de pe website si dupa ce s-au discutat principalele aspecte, expertii companiei revin cu solutii viabile care sa vina in intampinarea cerintelor si necesitatilor clientilor. 

Dupa sedinta de consiliere pentru serviciile necesare, se elaboreaza solutiile si clientul poate sa o aleaga pe cea care i se potriveste cel mai bine. Preturile sunt comunicate in aceasta etapa pentru fiecare dintre serviciile incluse si dupa semnarea contractului se demareaza serviciile care au fost contractate. 

Se ofera suport si dupa accesarea serviciilor? 

In cazul in care serviciile sunt de asa natura incat necesita suportul constant al specialistilor companiei, asa cum este in cazul serviciilor de emigrare, in acest caz se ofera suport si se parcurg impreuna toti pasii necesari pana cand clientul are certitudinea ca se poate descurca pe cont propriu. 

Serviciile CDM Relocation au fost concepute in scopul de a usura cat mai mult procesele pe care le implica astfel de demersuri si clientul sa aiba parte de numeroase beneficii in urma colaborarii cu compania. Fiecare serviciu oferit este explicat detaliat clientului si sunt enumerati toti pasii necesari oferind, totodata, suportul de care este nevoie pentru buna desfasurare a acestora. 

Pentru serviciile de mutari si relocari firme, suportul se ofera pana in momentul in care au fost indeplinite toate activitatile pentru care a fost angajata firma si pana la finalizarea tuturor etapelor pe care le implica. Apeland la CDM Relocation vei avea intotdeauna certitudinea ca lucrurile se petrec conform unui plan concret stabilit. 

 

 Serviciile sunt personalizate si adaptate nevoilor companiei tale si includ toti pasii necesari pentru a nu avea nici o grija. 

× How can we help you?